RSS

ត្រីចំហុយម៊ីស៊ួ

22 មីនា

ចុងសប្តាហ៏នេះ អាចថាជាថ្ងៃពិសេសក៏ថាបាន ព្រោះជាពេលប្តូពីរដូវត្រជាក់មករដូវផ្ការរីក ដែលជារដូវដែលស្អាតជាងគេក្នុងឆ្នាំ។ ដូច្នេះខ្ញុំក៏ឆ្លៀតពេលធ្វើម្ហូបដែលមិនដែលបានញ៉ាំពីមុនមកនៅស្រុកនេះគឺចំហ៊ុយត្រីម៊ីស៊ួរ។ តែរឿងរបៀបធ្វើនោះមិនហ៊ានប្រាប់ទេ ព្រោះខ្ញុំធ្វើតាមវិធីរបស់ខ្ញុំ ធ្វើមេចក៏ដោយអោយតែឆ្អិន 😆 ។ មួយទៀតខ្ញុំអត់មានត្រជៀកកណ្តុរដាក់ទេ ពីព្រោះកណ្តុរដែលខ្ញុំប្រើរាល់ថ្ងៃអត់ត្រជៀកផង 😦

រូចរាល់ ត្រៀមខ្លួនចូលឆ្នាំងចំហុយហើយ ហិហិហិ

កំពុងតែត្រូវបានចំហុយ

ត្រូវបានភ្លក់កន្ទុយបន្តិចហើយមុនថតណឹង 😆

Advertisements
 
5 មតិ

Posted by ​នៅ ខែ​មីនា 22, 2010 in ញ៉ាំញ៉ាំ

 

5 responses to “ត្រីចំហុយម៊ីស៊ួ

  1. ទាហានស្អែកស្លាប់

    ខែ​មីនា 22, 2010 at 11:11 ព្រឹក

    នៅស្រុកខ្ញុំវិញ បើមើលទៅទំនងឆ្ងាញ់បែបហ្នឹង គឺថាលួចទាំងឆ្នាំងតែម្ដង គ្មានឱ្យម្ចាស់បានភ្លក្សទាន់ទេ។

     
  2. សុភ័ក្ត្រ

    ខែ​មីនា 22, 2010 at 2:32 ល្ងាច

    ដឹង​ញ៉ាំ​កើត​មិន​កើត​ទេ​នៀក!

     

ឆ្លើយ​តប

Fill in your details below or click an icon to log in:

ឡូហ្កូ WordPress.com

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី WordPress.com របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្ដូរ )

រូប Twitter

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Twitter របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្ដូរ )

រូបថត Facebook

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Facebook របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្ដូរ )

Google+ photo

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Google+ របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្ដូរ )

កំពុង​ភ្ជាប់​ទៅ​កាន់ %s

 
%d bloggers like this: