RSS

បាញ់ឆែវស្រុកបារាំង – Galette

09 Mar

Galette មានរូបរាងស្រដៀងនឹងបាញ់ឆែវស្រុកយើងដែរ តែដាក់សាច់ដាក់ឈីសដូចភីស្សា ដែលអាចលាយបានច្រើនមុខតាមចំណង់ចំនូលចិត្ត។ ហ្គាឡែត ណឹងជាម្ហូបប្រចាំដំបន់ Brotagne ហើយហ្គាលែតដែលនៅតំបន់នោះគឺឆ្ងាញ់ជាងគេ។ ខ្ញុំអត់ទាន់មានវាសនាបានញ៉ាំនៅឡើយទេ។ អ្នកធ្វើការជាមួយខ្ញុំធ្លាប់ប្រាប់ថា បើចង់ធ្វើហ្គាឡែតដែលមានរស់ជាតិឆ្ងាញ់ដូចរស់ជាតិដើម ត្រូវទិញផ្សៅដែលផលិតតាមក្បួនខ្នាតអ្នកស្រុ
ក Bretagne។ ហ្គាឡែត និង ក្រែបគឺស្រដែងគ្នា ខ្ញុំមិនដឹងថាវាខុសគ្នាយ៉ាងមេចទេ តែបើតាមការសង្កេតគឺហ្គាឡែតណឹងប្រៃ រីឯក្រែបណឹងផ្អែមមើលទៅ។

ហ្គាឡែតមានឈីស Jambon និង ផ្សិត

បង្អែម ក្រែបដាក់ចេកនិងការ៉េម

 

ឆ្លើយ​តប

Fill in your details below or click an icon to log in:

ឡូហ្កូ WordPress.com

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី WordPress.com របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូប Twitter

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Twitter របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូបថត Facebook

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Facebook របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

Google+ photo

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Google+ របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

កំពុង​ភ្ជាប់​ទៅ​កាន់ %s

 
%d bloggers like this: