បបរគ្រឿងជាអាហារខ្មែរដែលនៅក្នុងបញ្ជីម្ហូបដែលខ្ញុំចូលចិត្ត។ តែខ្ញុំចូលចិត្តញ៉ាំតែបបរដែលខ្ញុំធ្វើប៉ុណ្ណោះ។ មិនអួតទេ ស្នារដៃខ្ញុំអាចបើកហាងបាន។ ខ្ញុំគិតថា លើកទីមួយដែលខ្ញុំធ្វើបបរគ្រឿងគឺពេលដែលខ្ញុំប្រលងជាប់ចូលសាលាតិចណូ។
បបរគ្រឿង
23
មេសា
សុភ័ក្ត្រ
ខែមេសា 24, 2014 at 7:39 ព្រឹក
បបរគ្រឿងអីអត់ឃើញមានគ្រឿងចឹង
កូនផ្សោត
ខែមេសា 24, 2014 at 1:02 ល្ងាច
ហើយចុះមានសាច់ជ្រូក ជី ម្ទេស ក្រូច ហើយតើ!